Vývoj Slovenska 10 rokov po vstupe do EÚ v kontexte programu Európa 2010 - Čihovská, Viera
Ekonomické výsledky Slovenska za 10 rokov v EÚ. Rast reálneho HDP EÚ a Slovenska. Ukazovatele HDP na obyvateľa členských krajín EÚ, vrátane Slovenska. Sociálny vývoj Slovenska za 10 rokov v EÚ.