Porovnanie prispôsobenia ponuky služieb operátorov vo vybraných krajinách EÚ - Pólya, Attila
Problematika vývoja a súčasný stav telekomunikačného trhu. Podmienky a porovnanie ponuky telekomunikačných služieb poskytovateľov Orange a Deutsche Telekom v Poľsku, Rumunsku a na Slovensku.