Azylový a naturalizačný proces na Slovensku - Káčerová, Marcela
Analýza vývoja súčasného stavu azylového procesu. Možný vplyv spoloensko-politickej situácie na rozvoj azylového procesu v rokoch 1992-2015 na Slovensku.