Severný Cyprus ako nová destinácia na slovenskom trhu, inovatívne možnosti propagácie a podpory predaja v krízových časoch - Rudolf, Ján, 1977-
Potenciál Severného Cypru ako destinácie cestovného ruchu. Inovatívne riešenia propagácie tejto destinácie v súčasnosti, vďaka ktorým by sa podporil predaj zájazdov. Pokles dopytu zo strany slovenského trhu a geopolitická situácia okolitých krajín.