Ekolabeling ako nástroj konkurencieschopnosti podniku - Boorová, Brigita, 1979-
Environmentálna politika. Základné nástroje environmentálnej politiky uplatňované v SR. Dobrovoľné nástroje environmentálneho manažmentu. Ecolabelling - environmentálne označovanie produktov alebo služieb. Národná environmentálna značka SR. Európska environmentálna značka EÚ.