Tréma - prekážka prezentácie projektov na vysokej škole - Čonková, Andrea, 1982-
Čo je tréma, činitele vyvolávajúce trému, vplyv trémy na výkon študenta. Výskum úrovne trémy u vysokoškolákov (EU v Bratislave), výsledky.