From Independent Slovakian Central Bank Policy to the Monetary Policy of the Euro Area - Nagy, Ladislav
Slovenský bankový systém v jeho historickom vývoji. Menová politika Národnej banky Slovenska. Prijatie eura 1.1.2009. Vplyv menovej politiky Európskej centrálnej banky na ekonomiku Slovenskej republiky.