Nepreryvnoje obučenije kak faktor obespečenija ustojčivogo razvitija - Gonda, Vladimír
Úloha vzdelávania v zabezpečení udržateľného rozvoja. Udržateľný rozvoj, celoživotné vzdelávanie a Európska únia. Celoživotné vzdelávanie v kontexte Bolonského procesu.