Monitor hospodárskej politiky [vedecko popularizačný časopis]
Pohľady na reálie v hospodárskom dianí na Slovensku a v regióne strednej a východnej Európy. Prináša predovšetkým komentáre a menšie analytické sondy do problémov hospodárskej politiky, vývoja ekonomík, odvetví a sektorov.