Európske príklady "dobrej praxe" v oblasti sociálnych inovácií - Bukovová, Sylvia, 1959-
Charakteristika sociálnej inovácie v kontexte sociálnych investícií EÚ. Balík sociálnych investícií Európskej komisie. Príklady „dobrej praxe“ v oblasti sociálnych inovácií. Inovatívne sociálnopolitické reformy v členských štátoch. Príklady na spoluprácu sociálnych podnikov a súkromného sektora.