Značka kvality EUR-ACE® - Džubáková, Martina
Akreditácia študijných programov je aktuálnou témou na Slovensku aj v Českej republike. Postupy ako hodnotiť a preukázať kvalitu vzdelávania v prostredí rastúcej konkurencie. Systémy nezávislej medzinárodnej konkurencie.