Požiadavky na systém krízového manažmentu a spôsobilosti manažérov pri riešení krízových scenárov - Čeri, Ladislav
Komplexný pohľad na problematiku riešenia krízových scenárov krízovými manažérmi v systéme domáceho a medzinárodného krízového manažmentu. Strategické úlohy vyplývajúce z euroatlantickej orientácie Slovenskej republiky.