Súčasné smerovanie a východiská procesnej orientácie v logistike podniku - Dupaľ, Andrej
Logistika a ekologizácia v rozvoji podnikov. Potreba trvalo udržateľného rozvoja a zelená logistika. Zelená logistika alebo environmentálne orientovaná logistika podľa vybraných autorov. Manažment reverznej logistiky. Štíhla logistika a ploché organizačné štruktúry. Alternatívna logistika. Fleet management v logistike podniku. Východiská procesnej orientácie v logistike podniku.