Komplexná akreditácia vysokých škôl a hodnotenie systému vnútorného zabezpečovania kvality vysokoškolského vzdelávania - Džubáková, Martina
Analýza výsledkov akreditácie vysokých škôl, ktoré sa podrobili procesu komplexnej akreditácie v kontexte výsledkov hodnotenia kritérií vnútorného systému zabezpečovania kvality vysokoškolského vzdelávania, ktoré boli súčasťou akreditácie po prvý raz. Výsledky komplexnej akreditácie 19 verejných škôl, ktoré sa podľa harmonogramu akreditácie v roku 2014 až 2015 podrobili procesu komplexnej akreditácie.