Optimalizácia zisku monopolu v podmienkach cenovej diferenciácie produktu - Fendeková, Eleonora, 1952-
Cenová diferenciácia uskutočňovaná monopolom. Optimalizačné modely maximalizácie zisku firmy. Model maximalizácie zisku monopolu v podmienkach dokonalej cenovej diferenciácie.