Transformácia sobášnosti slobodných v Českej a Slovenskej republike v prierezovom a kohortnom pohľade - Šprocha, Branislav
Vývoj sobášnosti slobodných v Českej a Slovenskej republike po 2. svetovej vojne a dnes.