Porovnanie investícií v logistike pred a po finančnej kríze v regióne V4 - Gallik, Michal, 1986-
Logistika ako komplexný celok dodávateľsko – odberateľského vzťahu, do ktorého aktuálne už vstupuje aj vzťah so zákazníkom, zákazník – podnik. Vzťah logistiky a strategického plánu podniku. Hlavné ciele logsitiky v podniku. Investície do logistiky pred rokom 2007 a po roku 2007 v krajinách V4.