Štíhla organizačná štruktúra – zmena v organizovaní - Galovská, Marcela
Štíhla organizačná štruktúra. Štíhla štruktúra podniku ovplyvnená globálnou hospodárskou krízou a vývojom technológií, preferovanie podnikov priemyslu 4.0. Vývoj pracovných miest a nezamestnanosť generácie Y. Vývoj evidovaných uchádzačov o zamestnanie vo vekovej kategórii 25-34. Faktory ovplyvňujúce štíhlu organizačnú štruktúru.