E-commerce Impacts on Selected Economic Area in Slovakia - Hasan, Jamal
Vplyv informačných a komunikačných technológií v oblasti podnikania a hospodárskeho rastu. Všeobecný vplyv e-commerce na ekonomiku, trh práce, zamestnanosť a produktivitu v Slovenskej republike. Teoretická a praktická analýza vplyvu elektronického obchodovania na ekonomiku.