Outsourcing logistiky: štafeta v správnych rukách - Oravec, Jozef
Význam outsourcingu v logistike. Outsourcing skladových priestorov. Spolupráca výrobného podniku s poskytovateľom logistických služieb (3PL - third part logistics partner). Koncentrácia firmy na core-business.