Realita: Remeslo bez zlatého dna - Brezovský, Jozef
Druhý rok duálneho vzdelávania na Slovensku. Systém duálneho vzdelávania na odborných školách. Stará myšlienka v novom šate. Minimálny záujem o učňovské školstvo. Slabá propagácia. Krátenie normatívu pre školu.