Zábavný luxus - Porubský, Juraj
Fendi - 90-ročná rímska ikona luxusu. Kombinácia extrémneho luxusu a zábavy. Prívesky Bag bugs a huňaté postavičky Kigurumi predstavené v Japonsku a uvedenie v ďalších krajinách pod názvom Fendirumi. Ako predať mladej generácii ultraluxusný tovar. Otvorenie predajne Fendi vo Viedni.