Tu tečú miliardy - Greplová, Kristýna
Jedno z najviac strážených miest vo Švajčiarsku - Valcambi, továreň na zlato. Prísne bezpečnostné pravidlá. Zlato ako výhodná investícia. Inovácia a automatizácia. Nákup zlata centrálnymi bankami do svojich zlatých rezerv. Časť výroby fair trade a certifikáty Green Gold. Využitie v elektronike a medicíne.