Vliv délky praxe na výši mezd zaměstnanců v České republice od počátku hospodářské recese v roce 2009 - Bílková, Diana
Analýza vplyvu dĺžky praxe zamestnancov na úroveň ich miezd na príklade Českej republiky. Prognózy úrovne miezd podľa dĺžky praxe.