<Le> Jeu de ľ "invisible" et du "visible" dans Les lettres de Mistriss Fanni Butlerd de Madame Riccoboni - Tureková, Andrea, 1979-
Analýza novely Madame Riccoboni s názvom Les lettres de Mistriss Fanni Butlerd. Novela bola napísaná v 18. storočí a vykresľuje postavenie ženy tej doby. Hra neviditeľného a viditeľného v novele.