Instagram z nadhľadu - Chaykowski, Kathleen
Instagram sa stáva motorom rastu Facebooku. Strenutie šéfa Instagramu s pápežom Františkom. Pápež František na Instagrame. Zuckerbergova kúpa - jedna z piatich najlepších obchodov v ére internetu. V súčasnosti je prakticky každá známa osobnosť aktívna na Instagrame.