Világiho obrat - Porubský, Juraj
Čo Slovnaft a celú skupinu MOL naučila kríza. Prijatie nových zahraničných manažérov. Rozvoj petrochemického priemyslu. Predaj 50 percentnej produkcie na vlastných čerpacích staniciach. Ponuka nových služieb. Budovanie maloobchodnej siete. Inovácia čerpacích staníc. Ako udržať firmu v dobrej kondícii.