Korelačná analýza prediktorov použitých v bankrotných predikčných modeloch na Slovensku - Švábová, Lucia
Zisťovanie vnútorných vzťahov medzi finančnými pomerovými ukazovateľmi, ktoré sa používajú ako prediktory v modeloch predikcie bankrotu firmy.