Preferované formy outsourcingu - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Kritériá rozhodovania pri využití outsourcingu. Outsourcing personálnych činností. Personálne riadenie v outsourcingujúcom a neoutsourcingujúcom podniku. Formy outsourcingu ľudských zdrojov. Outsourcing personálnych činností vo svete a na Slovensku. Využívanie jednotlivých foriem outsourcingu.