Ľudsky kapitál ako kľúčový prvok úspechu a neúspechu rozvoja intelektuálnej zložky podniku - Gubová, Klaudia, 1986-
Teoretické vymedzenie problematiky intelektuálneho kapitálu. Podiel intelektuálneho kapitálu na tvorbe hodnoty firmy a na zvyšovaní jej konkurencieschopnosti. Analýza využívania intelektuálneho kapitálu v konkrétnom podniku KLM a. s. a následná komparácia výsledkov získaných zo zrealizovaného prieskumu v rámci výrobných podnikov na Slovensku.