Fintech společností se neobávam, naopak - Houdek, Tomáš
Rozhovor s novým generálnym riaditeľom ČSOB, pánom Johnom Hollowsom. Hlavné ciele a zavedenie služieb, ktorými by sa ČSOB priblížila a slúžila klientom.