Alternative approaches to determine the market value of the company - Harumová, Anna, 1955-
Súčasný stav implementácie prístupov, metód a modelov pri hodnotení firmy. Stanovenie trhovej hodnoty metódou rizikového kapitálu. Stanovenie trhovej hodnoty podniku operačnými metódami, kombinovanou metódou a metódou EVA.