Mobilní platby jsou spíše otázkou budoucnosti nežli aktuálním tématem - Sobková, Martina
Štúdia z prieskumu spoločnosti MasterCard a Master Index, ktorá mapuje kartový trh v Česku a na Slovensku. Postoj užívateľov k mobilným platbám a novým alternatívnym technológiám.