Inkaso pohledávek - "easy money", nebo "heavy duty"? - Bartuška, Roman
Riešenie kreditných rizík a správa pohľadávok je podnikanie ako každé iné. Objem trhu s pohľadávkami a platobná morálka neplatičov. Právne nastavenie inkasa a poznanie dôvodov, prečo dlžníci nesplácajú svoje záväzky.