Stále ona! Indulona - Kampf, Vladimír
Slovenský krém Indulona vyrábaný už takmer 70 rokov v Hlohovci. Široké použitie krému. Výroba v prísnych podmienkach ako liečivé masti a krémy. Nezmenená receptúra od r. 1948. Nové produkty kultovej značky.