Ako môžu firmy pomáhať, ak majú na to - Kačalková, Štefánia
Firemná filantropia ako jeden zo spôsobov, ako môže firma pomôcť svojej komunite a spoločnosti. Formy darcovstva. Prečo pomáhať. Sponzoring nie je filantropia.