6 rokov fungovania organizátora s elektrinou na Slovensku
Spoločnosť OKTE vznikla 11. augusta 2010 a ako organizátor krátkodobého trhu s elektrinou na Slovensku pôsobí na energetickom trhu od 1. januára 2011. Hlavné činnosti OKTE, A.S. v súčasnosti. Moduly informačného systému OKTE.