Pri počítači nemrhajú čas - Lászlóová, Klaudia
Význam počítačov vo vzdelávaní. Edukačná hra LittleLane Petra Nižňanského. Cena Startup Awards 2015 v kategórii Art & design. Rómska verzia edukačnej hry. Študijná pomôcka Smartbooks, ktorú vyvinul žilinský odborník na umelú inteligenciu Peter Belan pre žiakov základných škôl. Počítačový doučovateľ.