Konkurenčná výhoda logistických spoločností využívaných outsourcing pri vykonávaní jednotlivých podnikových činností - Gubová, Klaudia, 1986-
Teoretické vymedzenie problematiky outsourcingu. Uplatnenie princípov outsourcingu logistiky a informačných systémov. Výsledky dotazníka. Výskum v oblasti implementácie outsourcingu. Outsourcing je jedna z dynamických metód súčasného manažmentu a je zameraný na zvýšenie konkurencieschopnosti, skvalitnenie podniku a zvýšenie jeho výkonnosti.