Strategický význam prvej fázy životného cyklu produktu - Hrušovská, Dana, 1964-
Stratégie prenikania produktu na trh. Stratégia intenzívneho prenikania, stratégia výberového prenikania, stratégia širokého prenikania, stratégia pomalého prenikania. Príčiny neúspechu odbytovej stratégie vo fáze uvedenia na trh. Faktory ovplyvňujúce úspešnosť produktov na trhu. Schvaľovanie a technická implementácia nového produktu. Aplikácia odbytovej stratégie v oblasti produktovej politiky. Netradičné komunikačné techniky pri uvádzaní nových produktov na trh.