Ordoliberalizmus a odkaz jeho hodnôt pre súčasnosť - Tokárová, Mária
Ordoliberalizmus a jeho princípy. Bol uplatňovaný v Nemecku. Ordoliberalizmus predstavuje špecifický príspevok k rozvinutiu teórie konkurencie. K niektorým problémom protimonopolnej politiky v Nemecku.