Voľba stratégie komercializácie vynálezov v podmienkach Slovenskej akadémie vied - Gróf, Martin
Komplexná služba na základe analýzy kľúčových hodnotiacich kritérií od úplného začiatku s cieľom konať efektívne a vyhnúť sa prípadným chaotickým krokom v celom procese prenosu výsledkov výskumu do praktického života.