Špecifiká kúpneho správania zákazníkov na trhoch výrobných spotrebiteľov - Hrušovská, Dana, 1964-
Priemyselný trh a špecifiká kúpneho správania zákazníkov. Rozdiely medzi spotrebiteľským trhom a priemyselným trhom. Kritériá segmentácie priemyselného trhu. Obchodný trh a špecifiká kúpneho správania zákazníkov. Špecifiká obchodného trhu. Faktory ovplyvňujúce kúpne správanie sprostredkovateľov. Štátny trh a špecifiká kúpneho správania zákazníkov. Legislatíva týkajúca sa verejného obstarávania. Štatistické vyhodnotenie verejného obstarávania podľa predmetu a zmluvnej hodnoty za roky 2007 – 2014.