Vzdělávání sociálních pracovníků v oblasti sociálního podnikání - Oujezdská, Izabela
Sociálne podnikanie ako druh inovácie, v ktorom môže sociálna práca nájsť cestu pre dosahovanie svojich cieľov v budúcnosti. Implementácia konceptu sociálneho podnikania do vzdelávania sociálnych pracovníkov a praxe sociálnej práce.