Gross Fixed Capital Formation Development in the SR - Belanová, Katarína, 1978-
Analýza vývoja tvorby hrubého fixného kapitálu na Slovensku, porovnanie jeho úrovne s EÚ 28. Vzájomná závislosť medzi tvorbou hrubého fixného kapitálu a HDP. Podľa štatistických údajov hodnoty tvorby hrubého fixného kapitálu sa zvyšovali od roku 2010, čo poukazuje na ozdravenie ekonomiky. Existuje silný vzťah medzi HDP a tvorbou hrubého fixného kapitálu.