Stereotypizace bezdomovství - Dočekal, Vít
Stereotypy objavujúce sa u ľudí bez domova (populácie bezdomovcov), ktoré môžu byť prekážkou v poskytovaní pomoci zo strany občanov, ale i pomáhajúcich profesionálov. Príčiny vzniku bezdomovectva a integračné procesy do väčšinovej spoločnosti.