Realitný trh – nová realitná bublina - Jakubec, Miroslav
Vymedzenie a segmentácia realitného trhu. Základné súvislosti vývoja cien nehnuteľností. Fázy realitného cyklu: zotavenie, rozpínanie, prepísknutá ponuka, recesia. Súčasná pozícia realitného trhu v podmienkach SR. Vývoj cien bytov v Bratislavskom kraji. Vývoj úrokových sadzieb úverov na bývanie bez stavebných sporiteľní (2006-2015). Vývoj objemu úverov na bývanie (2008-2015).