Long-term infrastructure investment: a new approach to the economics of location - Beran, Václav
Súčasný moderný vývoj regiónu je spojený s nejakou koncepciou ekonomických a technologických znalostí. Investície do infraštruktúry a nové prístupy v ekonomike miest. Ekonomické a regionálne dopady vývoja regiónov.