Factors of tourism's competitiveness in the European Union countries - Maráková, Vanda
Cestovný ruch je jedným z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich sektorov ekonomiky a jeho ekonomický a sociálny význam je vyjadrený v číslach (podiel na HDP, zamestnanosti). Vybrané faktory určovania konkurencieschopnosti cestovného ruchu členských štátov Európskej únie.