Zamestnávanie zamestnancov so zdravotným postihnutím - Žuľová, Jana
Medicínsky a sociálny model zdravotného postihnutia. Kto je zamestnanec so zdravotným postihnutím. Pracovné podmienky zamestnancov so zdravotným postihnutím.